Els sèniors de l’AB Premià afronten un cap de setmana important

Una de freda i una altra de calenta pels sèniors de l’AB Premià. El femení va perdre una bona oportunitat d’escapar del descens contra el Sabadell i el masculí va tancar la primera volta guanyant.

El sènior femení afronta aquest dissabte un duel de necessitats. L’equip d’Enric Cervera rebrà el cuer, Les Franqueses, amb les que estan empatats a punts i lluitaran per una victòria que els doni dos punts vitals en l’objectiu d’el·ludir el descens directe. Les premianenques venen de perdre a Sabadell per 50-35 un altre partit important i el tècnic sap que aquest dissabte no tindran marge d’error. Les premianenques tenen 17 punts i són penúltimes, empatades amb els quatre últims. Amb aquest partit, que es jugarà dissabte a tres quarts de sis de la tarda, tancaran la primera volta.

Escolta l’entrevista amb Enric Cervera, tècnic del sènior femení

També jugarà a casa el sènior masculí, que dissabte va guanyar el Virolai per 17 punts de diferència, 69-52, i aquesta propera jornada rep La Garriga en un partit de la part alta. Tots dos equips tenen 26 punts i pretenen guanyar el duel directe de dissabte. Els de Xavi Martín són tercers i la Garriga cinquè. La segona volta a Tercera Catalana començarà dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

Recupera les paraules de Xavi Martín, entrenador del sènior masculí

Translate »