13 de novembre de 2015

Bàsquet

Bàsquet

Els sèniors de l’AB Premià volen abonar-se a la victòria

Els sèniors de l’Agrupació Bàsquet tornen a competir amb plena confiança després dels bons resultats dels últims partits. L’equip masculí s’enfronta a l’Argentona al Pavelló amb la intenció de sumar la cinquena victòria consecutiva. Un partit que, de guanyar-lo, pot catapultar els premianencs a les primeres posicions de Tercera Catalana, així que el míster, Xavi Martín, espera que els seus tinguin la sang freda i segueixin competint com fins ara. L’últim partit, davant el Tordera, el van guanyar a domicili de 13 punts de diferència, 73-89. La clau va ser la bona pressió, estar ficats al partit els 40 minuts i no deixar respirar el rival. La intensitat s’haurà de mantenir davant l’Argentona i també l’eficàcia de cara a cistella. Diu Martín que són dos equips amb perfils similars. El sènior masculí i l’Argentona s’enfronten demà a tres quarts de sis de la tarda al Pavelló de Premià de Mar.

Escolta l’entrevista amb Xavi Martín, tècnic de l’AB Premià

Descarrega

Per la seva part, el femení visita la pista del Minguella amb l’objectiu de sumar la sisena victòria en set partits. Gran inici de temporada de l’equip de Ruben Zubillaga i Marc Illescas, que es podria posar líder, i això que té un partit menys. Serà un partit emocionant perquè Minguella i Premià arriben amb els mateixos números. El partit serà diumenge a tres quarts de sis de la tarda.