Els serveis mínims s’han complert a l’inici de la vaga al servei de Rodalies

Dia d’aturades al servei de Rodalies de RENFE i que afecta a la línia R1, la que passa per Premià de Mar. La vaga, convocada pel sindicat CCOO, s’estén als treballadors de Renfe a tot Espanya i s¡’ha convocat en contra de la reorganització de la divisió de Mercaderies i de l’obertura al capital privat de les seves noves filials, segons informa el Periódico de Catalunya. Les aturades d’aquest dilluns seran de dues hores de durada. La primera ha tingut lloc entre les 7 i les 9 del matí, mentre que la segona està prevista per aquest vespre, entre les 8 i les 10.

Per Dijous vinent, dia 29 de setembre, hi ha convocada una altra jornada de vaga. En aquest cas l’horari serà entre les 11 del matí i les 3 de la tarda i entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit..

La Generalitat ha establert serveis mínims per garantir el transport de viatgers a Rodalies, regionals, AVE i llarga distància. Aquests serveis mínims garanteixen dos terços dels trens en hores punta, és a dir, dos de cada tres trens, i un terç dels trens la resta d’hores, 1 de cada 3 combois.

Segons informa el portal informatiu La Malla punt Cat, els serveis mínims s’han complert aquest matí sense incidents i el seguiment de la vaga ha estat del 50%.

Be the first to comment on "Els serveis mínims s’han complert a l’inici de la vaga al servei de Rodalies"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »