Els temes de l’àrea econòmica, protagonistes del ple ordinari de febrer que es farà dimecres

Demà passat dimecres tindrà lloc el ple ordinari corresponent al present mes de febrer. L’ordre del dia inclou punts de les àrees de Secretaria i Serveis Centrals, Serveis econòmics, Cultura, Contractació i Medi Ambient.

En concret, des de Secretaria General es dóna compte del decret d’alcaldia de modificació de delegacions específiques dels regidors Iban Díaz i Roser Roca, i del canvi de titular i suplent del grup municipal del Partit Popular a la Comissió Informativa d’Hisenda i a la Comissió Especial de Comptes. Des de Serveis Centrals es passa a aprovació la ratificació del decret d’alcaldia de revisió de les tarifes del servei de subministrament d’aigua potable per a l’any 2013 i la revisió de les tarifes de concessió administrativa d’obra pública de construcció i explotació de les piscines municipals de Premià de Mar.

Els punts de Serveis Econòmics es desglossen en diversos apartats. Així, des d’Intervenció es dóna compte del decret Alcaldia de liquidació del pressupost general dels 2012, s’informa al Ple sobre l’execució del pressupost del quart trimestre del 2012 i es passa a aprovació el reconeixement extrajudicial de crèdit número 1 de l’exercici 2013. Des de Tresoreria es dóna compte al Ple de l’informe de la tresorera municipal sobre el compliment dels terminis previstos de pagament de les obligacions del quart trimestre del 2012, i des de Gestió tributària és dóna compte de l’acord de la Junta de Govern Local de rectificació d’ofici del preu públic de l’Ordenança número 2 de Serveis de Promoció de la Ciutat.

Des de l’àrea de Cultura es passa a aprovació el conveni de cessió de sales de l’Espai l’Amistat a l’Associació Cultural Centre l’Amistat, un conveni ja anunciat en la roda de premsa de balanç del primer any de funcionament de l’Amistat, tal com us explicàvem la setmana passada. També des de Cultura es passa a aprovació la modificació del conveni amb l’empresa municipal Premià Serveis Municipals, per a la gestió de les activitats necessàries per a la realització de la programació i dinamització del teatre l’Amistat. Finalment, des de l’àrea de Contractació es passa a aprovació l’actualització del quadre d’anualitats del contracte de neteja, recollida de residus sòlids urbans i neteja de platges i des de Medi Ambient es demanarà l’aprovació de la modificació del pla de distribució d’usos i serveis de temporada de les platges pel període 2012-2016.

Ja en l’apartat de mocions en trobem dues, curiosament amb el mateix enunciat, tot i que des de procedències i sentits diferents: totes dues són sobre l’adhesió a la declaració de sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya, només que una d’elles la presenten els grups municipals de CiU i ICV-EUiA mentre que l’altre la  presenta el grup municipal del Partit Popular.

Ja per acabar, el grup municipal de la Coalició d’Esquerres presenta una pregunta sobre una incidència als parquímetres de la Zona Blava, i Crida Premianenca presenta una bateria de 5 preguntes. Aquestes són sobre el cablejat elèctric als carrers de Premià de Mar, sobre el Port esportiu, el mal estat en què es troben els contenidors de la brossa, les obres al polígon industrial del torrent Malet i la recollida de mobles i trastos vells.

El ple de febrer començarà a un quart de 8 del vespre de dimecres i serà retransmès íntegrament en directe per Ràdio Premià de Mar.

Be the first to comment on "Els temes de l’àrea econòmica, protagonistes del ple ordinari de febrer que es farà dimecres"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »