Els usuaris del casal de Can Manent, satisfets del resultat de les obres de remodelació

Vista del casal de Can Manent remodelat

Satisfacció entre la junta i els socis de la llar d’avis de can Manent per com ha quedat el seu local després de les obres de remodelació que hi ha fet l’Ajuntament. Des de l’entitat expliquen que han estat molt a gust els mesos que han estat instal·lats a la masia de Can Manent mentre han durat les obres. Amb les noves instal·lacions,que encara no tenen data d’inauguració, esperen que s’apuntin nous socis al casal.

Dimarts us explicàvem que l’Ajuntament havia recepcionat l’obra de remodelació del casal d’avis de Can Manent, uns treballs que havien implicat una reforma completa de l’espai que presenta una sala polivalent, serveis adaptats, una cuina nova i la millora de la terrassa. Aquell dia ens en donava els detalls la Tinent d’Alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. Avui hem volgut saber que en pensen de tot plegat els que seran els usuaris de les instal·lacions i per això li hem anat a demanar a en Llorenç Guillemas, president de l’entitat titular, el Casal de Can Manent. Guillemas es mostrava molt satisfet de com havia quedat el casal.

Mentre han durat les obres, els membres del casal han estat acollits a la Masia de Can Manent, on havia estat l’antiga biblioteca. Segons Llorenç Guillemas, tot i l’exili forçat, han estat molt a gust a can Manent. El cas és que alguns dels associats es va donar de baixa per estar disconformes pel trasllat a Can Manent. Llorenç Guillemas, però, es mostra convençut que davant de les noves instal·lacions aquest hi tornaran i s’hi afegiran nous socis.

Els treballs de reforma del Casal de Can Manent es van iniciar el passat mes d’agost i comptaven amb un pressupost de 157.000€.

Be the first to comment on "Els usuaris del casal de Can Manent, satisfets del resultat de les obres de remodelació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »