Encara no hi ha una data per l’arribada del corrent elèctric al Centre Esportiu Municipal

El nou CEM pendent de la connexió electrica

Encara no hi ha una data per l’arribada del corrent elèctric al nou Centre Esportiu Municipal. Representants de Pool Premià es van reunir amb FECSA per mirar d’avançar en la solució dels problemes i van tornar a constatar la descoordinació existent entre els diversos departaments de l’empresa. FECSA explicava el retard en irregularitats en el transformador que la pròpia empresa havia aprovat.

Avui és 6 d’abril i el Centre Esportiu Municipal, la nova piscina, continua sense llum. Des de Pool Premià, la Unió Temporal d’Empreses que gestiona les instal·lacions, es fan creus de que a aquestes alçades estiguem encara en aquesta situació quan les instal·lacions es van inaugurar el 14 de març.

El cas és que, segons que hem sabut avui, el 26 de març es va celebrar una reunió entre Pool Premià i FECSA per mirar d’accelerar els tràmits per l’arribada de corrent elèctric a les instal·lacions. En la reunió, FECSA demanava que es fessin unes rectificacions a l’edifici necessàries, segons deien, per donar el corrent. El cas és que aquestes suposades irregularitats són inexistents, segons ha explicat a Premià Notícies el gerent de Pool Premià, Joan Antoni Valera.

El cas és que la construcció del centre de transformació no es va iniciar, precisament, fins que FECSA no va donar el vist i plau. La conclusió que treuen des de Pool Premià és, com ja havien constatat amb anterioritat, que hi ha veritables problemes de coordinació entre els diferents departaments de FECSA.

En tot cas, FECSA ha anunciat que aquesta setmana dirà quan farà arribar llum al centre. Sigui com sigui, des de Pool Premià ja no saben que més poden dir als seus associats quan l’empresa tenia els deures fets per a la inauguració del 14 de març.

No cal dir que tant aviat com coneguem la data de l’arribada de llum al Centre Esportiu Municipal, us la transmetrem.

Be the first to comment on "Encara no hi ha una data per l’arribada del corrent elèctric al Centre Esportiu Municipal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »