Endesa i Pool Premià es responsabilitzen mútuament de la falta de subministrament elèctric a la nova piscina

La companyia Endesa insisteix, en contra del que assegura Pool Premià, que si no es dóna llum a la nova piscina és perquè l’empresa concessionària continua sense adequar l’espai on hi ha el centre transformador. Endesa fins i tot ha explicat avui a Ràdio Premià de Mar que han lliurat a l’Ajuntament dos pressupostos per fer aquestes tasques d’adequació. La setmana passada el gerent de Pool Premià, Joan Anton Valera, assegurava al Premià Notícies que totes les mesures que reclama Endesa ja es compleixen en aquest espai i que per tant no existeix cap motiu perquè la companyia no connecti el centre transformador i permeti el subministrament elèctric al nou complex.

La setmana passada parlàvem des d’aquest informatiu amb el gerent de l’empresa concessionària de l’equipament, en Joan Anton Valera, per saber què podiem esperar respecte de l’arribada de llum a la nova piscina i, en conseqüència, de l’entrada en funcionament d’aquest complex. En resum Valera ens deia que la infrastructura compleix perfectament totes les normatives i que per tant Ensesa ja li hauria d’haver donat llum, però avui hem parlat amb la companyia elèctrica i des d’allí insisteixen que l’espai on hi ha el centre transformador continua sense complir les normes de seguretat i que se li han de fer un seguit de modificacions. Tant és així, segons Endesa, que la mateixa companyia ha fet arribar recentment a l’Ajuntament 2 pressupostos de dues empreses que farien aquest seguit de reformes.

Be the first to comment on "Endesa i Pool Premià es responsabilitzen mútuament de la falta de subministrament elèctric a la nova piscina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »