Enquesta del PN: El 36,6% dels votants creu que les activitats de Nadal han estat pobres pel que és Premià de Mar

Gran Via NadalCom cada dilluns tenim ja els resultats definitius d’una nova enquesta del Premià Notícies que ha superat les quatre setmanes d’exposició al web de Ràdio Premià de Mar. En aquesta ocasió us demanàvem què us havien semblat les activitats de Nadal a Premià de Mar? Com sabeu, durant les dates al voltant del Nadal les regidories de Festes i Promoció Econòmica van col·laborar perquè hi haguessin activitats de caire nadalenc a Premià de Mar, des de la fira a la plaça de la Sardana fins a la cavalcada de Reis.

Doncs bé, un total de 41 persones han entrat durant les darreres setmanes al web de la ràdio per votar aquesta enquesta i l’opció més votada, amb un 36,6% dels vots, és la dels nostres internautes que ens diuen que aquestes activitats han estat pobres pel que és Premià de Mar.

En segona posició, amb un 31,7% dels vots, trobem l’opció dels que ens diuen que durant aquells dies es va poder sentir que estàvem vivint el Nadal a la ciutat.

En tercera posició, amb un 19,5% dels vots, trobem l’opció més crítica amb el Nadal i tot el que l’envolta i que ens deia que ja n’hi ha prou de despeses absurdes, mentre que en quarta posició, només amb un 7,3% dels vots, ha quedat l’opció dels que pensen que les activitats del Nadal van ser magnífiques, tot i les circumstàncies.

Finalment, un 4,9% dels nostres internautes ha considerat que no els interessava aquest tema. Després d’aquesta enquesta us queden penjades al web de la Ràdio les que us demanen si anireu de rebaixes a les botigues de Premià de Mar, si us semblaria bé que es pogués aparcar al Nucli Antic i com valoreu el primer any de funcionament de l’Espai l’Amistat.

Aquesta setmana, com sempre, trobareu una nova enquesta per votar al web de Ràdio Premià de Mar.

Be the first to comment on "Enquesta del PN: El 36,6% dels votants creu que les activitats de Nadal han estat pobres pel que és Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »