Ensenyament assegura que el seu director per al Mar Nova no podria posar en perill el projecte “ni que volgués”

Josep Vicent Garcia

Josep Vicent Garcia

Serveis Territorials d’Ensenyament assegura que “ni que volgués” el director que proposen podria posar en perill el projecte educatiu del Mar Nova, i insisteix a recordar a l’AMPA que el nomenament que defensen és temporal -per un any- i que després s’avaluaran totes les candidatures. Amb tot, avui el director de la delegació dels Maresme i el Vallès ha dit que s’estudiarà la proposta de direcció col·legiada que proposa l’AMPA. Escoltem Josep Vicent Garcia:

Recordem que l’AMPA té la intenció de traslladar al departament una proposta de direcció on conviurien com a directora la seva candidata i com a secretari el director que proposa Ensenyament. Respecte de l’acampada Garcia ha fet notar que això no havia passat mai abans en cap centre i sobre les denúncies que tot plegat era un “càstig” a l’AMPA el director ho ha titllat d’una reacció “pròpia de criatures”.

Escolta l’entrevista sencera a Josep Vicent Garcia:

Descarrega

Be the first to comment on "Ensenyament assegura que el seu director per al Mar Nova no podria posar en perill el projecte “ni que volgués”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »