Ensenyament es felicita que el Pla Educatiu per la Diversitat comenci a caminar i el regidor remarca que encara falta “la cirereta del pastís”

La Xarxa Antirumors que s'està elaborant s'inspira en la que es va fer SOS Racisme per l'Ajuntament de Barcelona

El regidor d’ensenyament Rafa Navarro s’ha felicitat avui que el Pla Educatiu per la Inclusió i la Diversitat hagi començat a materialitzar-se, sobretot després dels impediments que haurà suposat la pandèmia en tots els sentits. Navarro ha admès fins i tot que en algun moment va patir per si es podria acabar desenvolupant la idea que en el seu dia la Federació d’AFAs va proposar als Pressupostos Participatius. Després que s’hagin activat ja 3 programes en el marc del Pla, ara es treballa per donar curs a més projectes, entre els quals hi ha el que Navarro ha qualificat com “la cirereta del pastís”:

La intenció és que aquesta Xarxa Antirumors pugui veure la llum abans de final d’any. Recordem que de moment han començat a fer-se a les escoles sessions de formació digital per a famílies i de sensibilitació sobre diversitat funcional, i que el novembre es faran cursos de monitors d’inclusió a Can Salamó. 

Escolta l’entrevista a Rafa Navarro:

Translate »