Entrevista a Miquel Buch, cap de llista de CiU a les Municipals 2015

Miquel Buch

Miquel Buch

Miquel Buch i Moya. Té 39 anys, viu a la Gran Via de Lluís Companys, està casat, i té 3 fills. Té el Grau professional administratiu i des de jove va treballar a l’empresa familiar de gestió. Actualment és alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis.

Quant al recorregut polític ens explica que el 1998 va iniciar la seva militància a la Joventut Nacionalista de Catalunya i a Convergència Democràtica, on ha exercit diverses responsabilitats. En l’àmbit municipal, es va iniciar com regidor a l’Ajuntament de Premià de Mar, primer a l’oposició i al 2003 des de l’equip de govern, on va assumir la 4a tinença d’alcaldia de l’Àrea de Serveis a la Persona, i les regidories d’Esports i de Gent Gran. Des del febrer del 2007 és alcalde de Premià de Mar.

En el seu apunt més personal ens indica que està casat amb la Cesca i que tenen tres fills, l’Oriol, en Biel i la Clara. Viuen a la Gran Via, tot i que ens fa notar que va créixer al Carrer de Sant Antoni. Com alcalde ens diu que li agradaria continuar molts projectes que s’han engegats i proposar-ne de nous amb la il·lusió del primer dia. Dedica el temps lliure a inven tar i construir petits mobles per a casa amb els seus fills, i sempre que pot surt a caminar amb bons amics. Es considera una persona compromesa amb la seva gent i alhora amb un projecte de pai?s i de ciutat. Li agradaria, ens diu, posar el seu granet de sorra, des de la humilitat i l’honestedat, per fer –junt- un Premia? millor per als nostres fills.

Escolteu l’entrevista de Xavier Traïd a Miquel Buch el 22 de maig en el marc de la roda d’entrevistes als alcaldables de Premià de Mar:

Ir a descargar

Be the first to comment on "Entrevista a Miquel Buch, cap de llista de CiU a les Municipals 2015"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »