Entrevistes als candidats, Andreu Mumbrú

Andreu Mumbrú, Cirda PremianencaAndreu Mumbrú, Cirda Premianenca

Ràdio Premià de Mar us ofereix cada dia una entrevista als candidats o candidates que encapçalen les diferents candidatures i coalicions que es presenten a les eleccions del pròxim dia 26 de maig.

Les entrevistes s’emeten trenta minuts abans del Premià Noticies i l’ordre d’aquestes és de menor a major representació al consistori.

En el cas dels partits que concorren per primera a unes eleccions o aquelles formacions que tot i concórrer no varen superar el 5% del cens es va pactar un ordre a la reunió de les candidatures. Així i seguint aquest ordre, dijous dia 23 , l’entrevista la dediquem a la candidatura Crida Premianenca, Andreu Mumbrú.

 Aquesta és la biografia que ens ha fet arribar.

31 anys. Professor de filosofia a secundària i politòleg. Ha treballat en innovació docent a la UB i de tècnic municipal de serveis socials. Des d’adolescent ha participat al teixit social premianenc, de voluntari a la Ràdio o al CAU, i format part de moviments socials en defensa del territori i per un urbanisme no especulatiu. Regidor des de 2016. Es considera una persona inquieta, amb molts interessos, oberta i dialogant.

Escolta l’entrevista:

Vídeo de l’entrevista:

Translate »