Entrevistes candidats, David Gutiérrez

David Gutiérrez, PSC - Units per Premià de MarDavid Gutiérrez, PSC - Units per Premià de Mar

Ràdio Premià de Mar us ofereix cada dia una entrevista als candidats o candidates que encapçalen les diferents candidatures i coalicions que es presenten a les eleccions del pròxim dia 26 de maig.

Les entrevistes s’emeten trenta minuts abans del Premià Notícies i l’ordre d’aquestes és de menor a major representació al consistori.

En el cas dels partits que concorren per primera a unes eleccions o aquelles formacions que tot i concórrer no varen superar el 5% del cens es va pactar un ordre a la reunió de les candidatures. Així i seguint aquest ordre, dimarts dia 21 , l’entrevista la dediquem a la candidatura PSC – Units per Premià de Mar, David Gutierrez .

Aquesta es la biografia que ens ha fet arribar.

David Gutierrez té 38 anys viu a Premià de Mar amb l’Ariadna Mauri, la seva parella. Va començar a militar a la Joventut Socialista de Catalunya i al PSC al 2001. Secretari Nacional de la JSC entre 2009 i 2012. Membre de l’Executiu del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) entre 2010 i 2012.

Candidat socialista a l’alcaldia de Premià de Mar el 2015. Ha estat el Segon Tinent d’Alcalde i Regidor delegat de Promoció Econòmica i Promoció de la Ciutat durant aquest mandat.

Tècnic de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Rubí, feina que ha estat compartint amb les seves obligacions com a Tinent d’Alcalde.

Diplomat en Ciències Empresarials per la UAB i Màster en Business Analytics per ESADE.

Escolta l’entrevista:

Vídeo entrevista:

Translate »