Entrevistes candidats, Josep María Cano

Josep Maria Cano, CiutadansJosep Maria Cano, Ciutadans

Ràdio Premià de Mar us ofereix cada dia una entrevista als candidats o candidates que encapçalen les diferents candidatures i coalicions que es presenta a les eleccions del pròxim dia 26 de maig.

Les entrevistes s’emeten trenta minuts abans del Premià Noticies i l’ordre d’aquestes és de menor a major representació al consistori.

En el cas dels partits que concorren per primera a unes eleccions o aquelles formacions que tot i concórrer no varen superar el 5% del cens es va pactar un ordre a la reunió de les candidatures. Així i seguint aquest ordre, dimecres dia 22 , l’entrevista la dediquem a la candidatura Ciutadans Josep María Cano

Aquesta es la biografia que ens ha fet arribar.

Josep María Cano te 50 anys, viu a Premià de Mar, pare de dos fills, Economista de professió, va decidir implicar-se, activament, en política al 2014. És Diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, a on és portaveu de la comissió d’Economia i regidor de l’ajuntament de Premià de Mar des de el 2015. Una persona compromesa amb el progrés i el benestar de la ciutadania.

Escolta l’entrevista:

Vídeo de l’entrevista

Translate »