Es comença a provar el dispositiu tècnic que permetrà celebrar tele-plens municipals

Imatge de les proves fetes del ple telematicEl departament d'informàtica ultima ara els preparatius perquè el plenari pugui reunir-se sense sortir de casa

Avui comencen les proves tècniques amb participació de regidors premianencs a fi d’habilitar un sistema perquè es puguin celebrar els plens municipals i altres reunions col·legiades de l’Ajuntament per via telemàtica. Ho ha explicat el regidor de polítiques digitals Rafa Navarro, que ha ressaltat que el repte era no només aconseguir la interacció a distància sinó mantenir també totes les garanties legals:

Els plens telemàtics, com indica la llei, també han de ser públics, de manera que el sistema en permetrà l’emissió en streaming. Navarro ha fet notar que el dispositiu -que se serveix d’un programari preexistent i que coordina el departament d’informàtica- servirà també per la celebració de Juntes de Govern i Juntes de Portaveus. Avui es fa una primera Junta de Portaveus online mentre que informàtica està tancant els serrells tècnics perquè es pugui fer una prova de ple municipal amb tots els regidors de l’Ajuntament.

Translate »