Es distribueix el número del mes d’abril del butlletí d’informació municipal Vila Primilia

Ja és al carrer l’edició corresponent al mes d’abril del butlletí d’informació municipal ‘Vila Primilia’. La data del 24 d’abril per la inauguració de la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras i la confirmació per part d’ADIF de que el baixador de can Pou tirarà endavant, són les informacions més destacades del butlletí. El reportatge fotogràfic de les pàgines centrals correspon a la inauguració del Centre Esportiu Municipal.

Aquests dies s’està distribuint a les llars de la ciutat el butlletí d’informació municipal Vila Primilia corresponent al mes d’abril. L’anunci de la data del 24 d’abril per la inauguració de la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras i la confirmació per part d’ADIF a l’alcalde Miquel Buch de que es desencalla el baixador de Can Pou són els temes que ocupen la portada del butlletí i l’editorial de l’alcalde i els reportatges principals. La propera inauguració de la biblioteca centra també els comentaris de representants dels grups municipals.

El Vila Primilia presenta també informacions sobre les sessions de benvinguda als nous veïns, sobre el programa ‘Premià Jove’, l’homenatge als esportistes locals, la programació de Sant Jordi i els premis de la Ràdio. El tradicional reportatge fotogràfic de les pàgines centrals l’ocupen imatges de la inauguració de la biblioteca el passat 14 de març.

Els articles d’opinió dels grups municipals i de la COAV i l’agenda d’activitats del mes d’abril a la contra portada, completen els continguts del Vila Primilia del mes d’abril.

Be the first to comment on "Es distribueix el número del mes d’abril del butlletí d’informació municipal Vila Primilia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »