Es distribueix el Vila Primilia del setembre

Els 4,6 milions d’Euros que arriben al barri de Santa Maria Santa Anna-Tió en el marc de la llei de Barris ocupen el reportatge principal i la portada del butlletí d’informació municipal Vila Primilia corresponent al mes de setembre i que s’està distribuint aquests dies pels habitatges de la ciutat. Aquest tema ocupa també les opinions de representants dels grups municipals, tot i que l’editorial de l’alcalde Miquel Buch parla de la nova campanya de civisme que prepara el consistori. La campanya. Sota el nom de ‘Premianets’ para especial atenció en els excrements dels animals, les pintades i els graffitis, l’ús dels contenidors i al recollida de mobles i trastos vells.

Altres informacions destacades del Vila Primilia del setembre són el nou servei d’informació i atenció a les dones, al constitució de la Taula per la Inclusió social i els treballadors incorporats pels Plans Extraordinaris d’Ocupació Local.

D’altra banda, el tradicional reportatge gràfic de les pàgines centrals presenta imatges de la Festa Major.

Els articles d’opinió dels grups  municipals i de la Coordinadora d’Associacions de Veïns i l’agenda d’activitats culturals del setembre completen aquesta edició del Vila Primilia.

Be the first to comment on "Es distribueix el Vila Primilia del setembre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.