Es posen en marxa els tràmits per fer el giratori del port a Can Fitó

En vermell, ubicació segons projecte inicial. En verd, ubicació a Can Fitó (aprox).En vermell, ubicació segons projecte inicial. En verd, ubicació a Can Fitó (aprox).

Tot indica que el giratori d’accés al port de Premià de Mar des de la carretera Nacional II es farà al parc de Can Fitó. Aquest matí s’ha celebrat a Barcelona la reunió prevista entre representants del govern i de l’oposició municipals, i de la plataforma Premià Port amb Urbanisme i Carreteres de la Generalitat. La Comissió d’Urbanisme, reticent fins ara a les alternatives que defensa Premià de Mar, ha acceptat que s’iniciïn els tràmits per fer la infrastructura a Can Fitó, tot i que hi haurà de donar el vist-i-plau definitiu quan s’hagi enllestit aquesta tramitació. La resolució no treu, d’altra banda, que en el futur es pugui fer també el giratori del Mercat de la Flor a Vilassar de Mar (opció proposada per la plataforma). El tinent d’alcalde de territori, Antoni Subirà, participava en la reunió d’aquest matí i ho ha explicat a Premià Notícies:

Subirà ha alertat també de la complexitat del procediment administratiu que s’ha de posar en marxa per canviar la ubicació del giratori respecte al projecte inicial, i que es podria allargar 8 mesos abans no comencin els treballs.

Escolta l’entrevista a Antoni Subirà: