Es presenta un llibre sobre el pessebrista Lluís Carratalà amb fotos del premianenc Jordi Montlló

El passat 29 de desembre es va presentar al Centre Català d’Artesania de Barcelona el llibre ‘Lluís Carratalà, escultor noucentista de pessebres’, escrit per Enric Benavent i amb fotografies de l’historiador premianenc Jordi Montlló. El llibre fa un anàlisi de l’obra escultòrica de Carratalà centrant-se en les seves figures de pessebre.

En l’acte de presentació d’aquest llibre hi van participar, a banda dels autors, Lluís Puig, Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional de Catalunya, la doctora Josefina Roma, professora d’Antropologia a la Universitat de Barcelona, i el President del col·lectiu el Bou i la Mula, Josep Maria Font.

Lluís Carratalà, mort a Barcelona el 1991, havia estat aprenent de l’escultor Josep Llimona. El 1988 va rebre la Creu de Sant Jordi.

El llibre ‘Lluís Carratalà, escultor noucentista de pessebres’, es pot trobar a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

Be the first to comment on "Es presenta un llibre sobre el pessebrista Lluís Carratalà amb fotos del premianenc Jordi Montlló"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »