Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de juny de 2013

Política

Política

Espai grups municipals del Premià Notícies: CiU

Joaquim Aguilar

Espai dels Grups Municipals del Premià Notícies: Convergència i Unió
Descarrega’t l’àudio

El tinent d'alcalde de Territori de Premià de Mar, Antoni Subirà

El tinent d’alcalde de Territori de Premià de Mar, Antoni Subirà


El tinent d’alcalde de Territori i portaveu de Convergència i Unió (CiU), Antoni Subirà, ens valora la situació de l’estació de Renfe a partir de la visita dels diputats de divendres passat i ens aporta la darrera hora de les negociacions per a millorar l’equipament.
Subirà ha detallat que les peticions de l’Ajuntament i societat civil envers Adif i Renfe per a realitzar noves portes de l’estació de sortida directa al pas de vianants que comunica amb el poble i al passeig marítim de la vila podrien construir-se. El tinent d’alcalde de Territori ha detallat que l’obertura d’aquests nous accessos serà al més aviat possible, ja que la problemàtica és evident i la ciutadania i l’equip de govern de l’Ajuntament volen solucions immediates. Per tal d’aconseguir-ho, Subirà ha indicat que el consistori assumirà inicialment el cost.
El tinent d’alcalde de Territori ha afirmat que les dues noves sortides que l’Ajuntament estudia serien al cubicle de vidre que allotja les escales mecàniques per tal de sortir directament al pas de la Nacional II i al vestíbul del costat mar per a sortir al passeig marítim.
L’equip de govern de l’Ajuntament no ha donat data definitiva però ha indicat que tan bon punt rebin la resposta afirmativa d’Adif, iniciaran els treballs per a resoldre una de les mancances més greus de l’estació. Recordem que els treballs que va realitzar Adif van tenir un cost d’1.600.000 euros i no van resoldre les principals mancances d’aquest equipament pel qual passen cada dia més de 10.000 usuaris.

Etiquetes:

CiU

Més notícies

Cultura