Èxit de públic en al jornada de portes obertes del Museu amb motiu de la Setmana de la Ciència

150 persones van passar aquest diumenge pel Museu de l’Estampació en la jornada de portes obertes organitzada amb motiu de la Setmana de la Ciència. Durant el matí es va organitzar diverses visites a les exposicions que presenta el Museu i es van fer tallers d’estampació amb tints naturals. Diumenge vinent el Museu presentarà dos elements sota el títol de ‘Coincidències insòlites’ en col·laboració amb el Museu de la Pell d’Igualada.

Ens quedava una activitat del cap de setmana passat per comentar, i era una de les importants. El Museu de l’Estampació de Premià de Mar commemorava aquest diumenge la Setmana de la Ciència i ho feia amb una jornada de portes obertes i un seguit d’activitats obertes a la població.

I la població va respondre ja que, segons ens diuen, fins a 150 persones es van passar per les instal·lacions del Museu. La directora adjunta del Museu, la Teresa Canals, es mostrava molt satisfeta del desenvolupament de la jornada. Una de les activitats que més interès va despertar van ser uns tallers d’estampació amb tints naturals fets a partir de verdures.

No deixem encara el Museu perquè diumenge vinent, 21 de novembre, es farà la presentació de les “Coincidències insòlites”, dos objectes del Museu de l’Estampació de Premià de Mar i el Museu de la Pell d’Igualada que estan relacionats entre sí. Concretament es tracta d’un paper pintat del segle XIX i un guadamassil de cuir estampat.

El guadamassil és una pell ricament treballada i decorada, emprada principalment per als revestiments de parets, frontals d’altar, tapisseries i paravents. El seu procés d’elaboració vindria a ser el  precedent del paper pintat emprat per recobrir les parets de les habitacions, ja que el paper pintat  s’inspira en la decoració pròpia dels guadamassils.

La presentació de la mostra es farà al Museu de l’Estampació el dia 21 de novembre a les 12h i es podrà visitar fins el 31 de desembre.

Be the first to comment on "Èxit de públic en al jornada de portes obertes del Museu amb motiu de la Setmana de la Ciència"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »