Èxit de resposta a recollir el primer regal de Reis gestionat per l’Ajuntament

L’afluència de nens a recollir els seu primer regal de Reis gestionat des de l’Ajuntament va superar les perspectives creades des de la pròpia regidoria de promoció econòmica. Uns dos mil nens d’entre 3 i 7 anys d’edat estaven cridats a recollir aquest regal dimecres a les escoles publiques de la Gran Via de Lluís Companys. L’obsequi era diferent per a cada grup d’edat.

Tornem a les informacions relacionades amb la nit de Reis perquè durant la tarda de dimecres , les escoles públiques de la Gran Via acollien prop de 2000 nens premianencs d’entre 3 i set anys d’edat que anaven a buscar un primer regal de Reis gestionat des de la regidoria de Promoció Econòmica de la ciutat. El titular de la regidoria, Miquel Àngel Méndez, ha explicat a Premià Notícies que l’acollida a la iniciativa va superar les seves pròpies previsions.

Pel que fa al futur d’aquesta activitat, tenint present la situació econòmica municipal, Miquel Àngel Méndez espera que es pugui mantenir, sobretot si es manté el suport de la iniciativa privada.

Els regals que es van lliurar als nens de part dels Reis era diferent per a cada grup d’edat. Aquest ha estat el tercer any en què s’ha fet aquest primer regal de Reis a Premià de Mar.

Be the first to comment on "Èxit de resposta a recollir el primer regal de Reis gestionat per l’Ajuntament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »