2 de juliol de 2012

poliesportiu

Èxit en la XV Cursa d'Estiu de Premià de Mar

Carles Sole

Èxit en la 15a edició de la Cursa d’Estiu de Premià de Mar. En total hi van participar poc més de 750 corredors en la categoria d’adults.
La cursa, que va començar el passat dissabte a les 19:30h, va tenir un recorregut totalment urbà. El guanyador de la prova va ser Oscar Rodríguez amb un temps de 33 minuts i 14 segons; seguit per Víctor Pérez i per Gerard Garrote. En categoria femenina, Núria Solà va quedar campiona amb un temps de 43 minuts i 8 segons, seguida de Montse Tenas i Beatriz Domínguez.
La cursa va ser organitzada per l’Empenta, i va tenir lloc mitja hora abans de l’inici oficial la cursa infantil. El recorregut, de 10 quilòmetres en total, va estar marcat per la calor, que va obligar els corredors a haver-se de refrescar durant i després de la prova.