▶️Èxit de la paella solidària i emoció en l’actuació de la Rondalla de Calasparra a les festes del barri de Santa Maria, Santa Anna-Tió

Moment de l'actuació de la rondalla de Calasparra a les festes del barri de Santa Maria, Santa Anna-Tió. Foto: Facebook ajuntament de Premià de Dalt.Moment de l'actuació de la rondalla de Calasparra a les festes del barri de Santa Maria, Santa Anna-Tió. Foto: Facebook ajuntament de Premià de Dalt.

550 quilos d’aliments recollits en la paella solidària de la festa del barri de Santa Maria Santa Anna-Tió que es va celebrar dimarts. Els aliments, que es van portar al Disa de Santa Maria per a la seva distribució, es recollien a canvi de les racions de paella, de les quals se’n van repartir 600. Des de l’AVV del barri, Maria José Marín ha destacat la participació que ha hagut en tots els actes de la festa.

Marín ha destacat com a activitat més entranyable de la festa l’actuació diumenge de la Rondalla de Calasparra, ciutat agermanada amb Premià de Mar, alguns dels components de la qual havien estat veïns del barri.

Les festes del barri de Santa Maria Santa Anna-Tió es van fer entre els dies 13 i 15 d’agost.

Translate »