16 de novembre de 2017

Bàsquet

Bàsquet

El femení cau a Minguella en els últims vuit minuts

Tercera derrota seguida del sénior femení, que va caure a la pista del Minguella en els últims vuit minuts. Les premianenques són setenes a Primera Catalana.

El primer equip femení de l’Agrupció Bàsquet Premià de Mar va perdre diumenge contra el Minguella per 56-52. Les d’Isaac Champer van fer tres grans quarts, però van deixar escapar una avantatge de 19 punts en els últims vuit minuts de partit. La mala defensa i la poca punteria van fer inevitable un parcial de 24 a 1 que va significar la derrota. Champer, resignat, creu que l’equip ha d’aprendre a tancar els partits i espera que l’equip no cedeixi més derrotesLes premianenques, amb 13 punts, ocupen la tercera plaça de Primera Catalana i no jugaran el proper dissabte, perquè han aplaçat el partit.