Finalitzen els treballs de condicionament dels aparcaments propers a la Salle

Dimarts passat van finalitzar els treballs de condicionament dels solars dedicats a aparcament públic ubicats al nord de l’escola de La Salle, a tocar de la Gran Via de Lluís Companys, i al sud de l’escola, a tocar del Camí Ral.

A l’aparcament de la Gran Via s’hi ha construït un talús que protegirà el carrer pel pas de camions de gran tonatge, i s’hi ha fet un tub de drenatge que s’ha connectat al clavegueram del torrent Castells. Per la seva part, els treballs del solar sud han consistit en una neteja, anivellament i drenatge de l’espai.

Subirà ha explicat que no s’ha emprat asfalt perquè aquests espais s’han de convertir en zones verdes en el futur. No obstant això, el tinent d’alcalde de Territori s’ha mostrat confiat en què el material que s’hi ha posat, un material provinent de runes, donarà bons resultats. Els treballs comptaven amb un pressupost total de 43.000€.

Podreu escoltar l’entrevista completa a l’Antoni Subirà en el programa ‘Connexió local’ del proper dilluns.

1 Comment on "Finalitzen els treballs de condicionament dels aparcaments propers a la Salle"

  1. A casa meva d’això se’n diu una “chapussa”… no seria més òptim adequar les zones verdes o amb usos combinats (verda-aparcament estil Can Fitó)? “Chapussa” de l’estil “PREMIAR” del cartell d’entrada venint d’El Masnou…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*