Fuentes deixarà la banqueta del Premià a final de temporada

Foto: Golcat; D Cassany

Toni Fuentes ha presentat la seva dimissió i ell i el seu cos tècnic deixaran la banqueta del Club Esportiu Premià a final de temporada temporada.

Fuentes ha fet servir les xarxes socials per emetre un comunicat en què explica la seva sortida del club. L’entrenador assegura que no s’han sentit recolzats pel club en moments clau de la temporada i no podien treballar amb tota la llibertat que ell i el seu equip tècnic necessitaven. Una decisió que, segons diu Fuentes, ja havien pres fa algunes setmanes i que, al veure que el club no els ha donat confiança per seguir dirigint l’equip el proper curs, han decidit fer-la oficial. Una dimissió que no ha estat fàcil pel tècnic, perquè explica que tenia ganes de dur a terme un projecte atractiu de cara al proper curs.

El cos tècnic dirigirà l’equip fins a final de temporada. Queden tres partits i els premianencs ja han aconseguit l’objectiu de permanència. Tocarà esperar la reacció del club, que va anunciar diversos projectes esportius de cara al proper curs, tot i que encara queda negocionar qüestions econòmiques amb l’Ajuntament.

Escolta l’entrevista amb Toni Fuentes, tècnic del CE Premià

Translate »