3 de novembre de 2014

Futbol

Futbol

Golejada abans de visitar el líder

El Juvenil A del Club Esportiu Premià va golejar el Banyoles (4-0) abans de la gran cita del cap de setmana. Dissabte vinent visiten el Sabadell, líder de la categoria, sabent que entre tots dos equips només hi ha quatre punts de diferència i és una bona oportunitat per a retallar distàncies. Abans, toca centrar-nos en celebrar i gaudir de la passada victòria que va ser meritòria. Van dominar i controlar el partit davant el Banyoles al gust i només la inseguretat de l’un a zero empanyàven l’espectacle futbolístic que van mostrar els nois de Mas i Almar. És segurament el millor partit que han fet a dia d’avui els joves del planter i és que van estar bé en totes les parcel·les de joc. Combinaven, eren vistosos i a més van fer gols. Bona part es va desenvolupar amb victòria mínima (1-0) gràcies a un gol de Joan, màxim golejador de l’equip i també de la categoria amb set gols. Va ser al minut 28 de la primera part i això va fer que el partit es posés de cara i deixés més tranquils als homes del cos tècnic. Tot i així, encara quedava bon tros de partit i el gol del Banyoles podria arribar en qualsevol moment en una contra, per molts que els premianencs dominessin el matx. És per això que a falta de dotze minuts pel final, el filial va apretar i va acabar el partit amb golejada. Al 78 Youness feia el segon (2-0) i Dani posava el tercer només cinc minuts més tard (3-0). I si no hi ha tres gols sense el quart, Badreddine va anotar el definitiu i va finalitzar la golejada davant la mirada ensopida del Banyoles que es veia totalment superat (4-0).

Bona victòria i cop moral per a l’equip que la setmana que ve visita el líder, el Sabadell, i a domicili. Només els separen 4 punts (el Premià és tercer amb 15 i el Sabadell líder amb 19) i la cita és suficientment atractiva com per motivar a uns i altres. Els premianencs, somien amb aconseguir la primera derrota dels arlequinats aquesta temporada i els de Sabadell en tombar als de Premià que ja fa tres setmanes consecutives que guanyen. El partit, dissabte a les vuit.
Rogeli Mas: “Vam jugar els millor partit des de l’inici de temporada. Vam donar un cop sobre la taula”. Escolta al tècnic, al Planetari
Descarrega l’entrevista

Imatge de l'equip abans de començar el partit davant el Banyoles. Foto: Josep Ribas

Imatge de l’equip abans de començar el partit davant el Banyoles. Foto: Josep Ribas