Gran èxit del concert ‘De l’òpera al cinema’ de la coral l’Amistat

Èxit absolut l’aconseguit dissabte a l’església de Sant Cristòfol per la coral l’Amistat, juntament amb la Capella de Música Burés i l’orquestra de cambra Il Diletanti, tots ells dirigits per Daniel Antolí. L’espectacle ‘De l’òpera al cinema’ va omplir l’església de gom a gom en el que es considera un dels millors concerts oferts a la ciutat per aquesta formació. L’any vinent es compta amb fer aquest concert al teatre de l’Amistat.

Gran èxit l’assolit dissabte al concert de Festa Major de la Coral l’Amistat. La coral, juntament amb la Capella de Música Burés i l’orquestra de cambra Il Diletanti, tots ells dirigits per Daniel Antolí presentaven l’espectacle ‘De l’òpera al cinema’. Joan Francesc Altés, un dels membres de la coral l’Amistat, ha dit a Premià Notícies que el de dissabte va ser un dels seus millors concerts.

No cal dir que, de cara al concert de la Festa Major 2011, la coral l’Amistat espera comptar amb l’escenari de casa seva: el teatre del Centre l’Amistat. El concert comptava com a solistes amb les sopranos Alba Rosa Forasté i Anna Guixé, les mezzosopranos Francesca Roig i Carme Murio i el tenor Giorgio Elmo.

Be the first to comment on "Gran èxit del concert ‘De l’òpera al cinema’ de la coral l’Amistat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »