Grups de l’oposició esperen que el nou poliesportiu aguanti bé en fred i calor

Els portaveus dels grups municipals valoren positivament en general l’arribada de la pista poliesportiva coberta de l’antiga escola Voramar. Els grups de l’oposició es mostren atents a la reacció de l’equipament amb temperatures molt altes o molt baixes i el PSC creu que s’hauria de situar a un altre indret. Els grups de l’Equip de Govern destaquen la presència d’un nou equipament a la ciutat.

Recuperem avui la informació sobre el nou espai esportiu cobert de la pista de l’antiga escola Voramar. Ja hem parlat a bastament de les característiques de l’espai i de la seva inauguració pública diumenge. Avui busquem els portaveus municipals perquè ens diguin què en pensen d’aquest nou equipament municipal.

Ho fem, com sempre, de menor a major i comencem per Josep Maria Molins, portaveu d’ERC. Molins parla d’un nou pas de l’Equip de Govern per dotar la ciutat dels equipaments que necessita.

No hem pogut contactar aquest matí amb el portaveu del PP, Patrick Cruz, de manera que li hem demanat l’opinió a la regidora del mateix grup Aurora Jové. Jové veu positiva la posada en marxa del poliesportiu i espera que respongui bé quan les temperatures siguin molt baixes o molt altes.

Precisament, la resposta de les noves instal·lacions a les temperatures més extremes preocupa també el portaveu de la Coalició d’Esquerres, l’Alfons Barreras. Ho deia dilluns al programa La Drecera de Ràdio Premià de Mar.

Per la seva part, el portaveu del grup municipal socialista, Tomàs Esteban, considera que no estem parlant pròpiament d’un pavelló, sinó d’una pista coberta. Esteban creu que l’equipament hauria d’haver-se fet a un altre indret.

Finalment, la portaveu de CiU, Anna Maria Medina, parla d’un espai on les entitats se sentiran a gust per practicar els seus esports.

La pista coberta del Voramar es va inaugurar diumenge en una jornada festiva amb activitats infantils i la participació de les entitats esportives que han de desenvolupar-hi les seves activitats.

Be the first to comment on "Grups de l’oposició esperen que el nou poliesportiu aguanti bé en fred i calor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »