ICV del Maresme aprova el nou Pla d’Acció Comarcal sota la coordinació d’Isabel Roig i Victor Gandia

Entrevista a Víctor Gandia, coordinador d’ICV del Maresme
Descarrega’t l’entrevista

La coordiandora nacional d'ICV, Dolors Camats, amb els nous coordinadors del Maresme: Víctor Gandia i Isabel Roig.

La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats (al mig), amb els nous coordinadors del Maresme: Víctor Gandia i Isabel Roig.

Iniciativa per Catalunya Verds del Maresme ha aprovat la nova Coordinadora comarcal integrada per Isabel Roig i Victor Gandia. En la 9ena Assemblea comarcal, celebrada dissabte a Calella, la formació va aprovar també el nou Pla d’Acció Comarcal. Aquest full de ruta que buscarà una major cohesió de les agrupacions locals i començar a situar-se de cara a les eleccions municipals de 2015. Víctor Gandia ho ha explicat avui a Premià Notícies matí. Les noves Coordinació Comarcal i Executiva del Maresme d’ICV segueixen el model paritari de la Coordinació Nacional, però també s’ha buscat que aquests òrgans tinguin representació de tot el territori de la comarca. La Coordinadora nacional, Dolors Camats, va participar a l’Assemblea de dissabte a Calella.

Be the first to comment on "ICV del Maresme aprova el nou Pla d’Acció Comarcal sota la coordinació d’Isabel Roig i Victor Gandia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »