ICV-EUiA seguirà en campanya contra el Pla de Mobilitat del Maresme

ICV-EUiA del Maresme seguirà fent campanya per les poblacions de la comarca explicant els motius que els van portar a votar en contra del Pla de Mobilitat de la Comarca i quines són les seves alternatives al respecte. La Coalició s’ofereix a seguir col·laborant amb elements de la societat civil amb els què comparteixen objectius, com ara la plataforma Camí Ral. Divendres la Coalició d’Esquerres explicava a Premià de Mar els seus motius en un acte amb el diputat Salvador Milà.

El volum d’informació del Premià Notícies d’ahir va deixar per aquest dimarts el repàs d’alguns dels actes importants que va haver a la ciutat el cap de setmana. Des de la vessant polític a, la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar celebrava divendres un acte al voltant del Pla de Mobilitat de Comarca. Tal com vam explicar el mateix divendres, l’acte buscava explicar les raons per les quals la Coalició va votar en contra d’aquest Pla, tot i formar part de la comissió que va fer els treballs previs al Pla.

El portaveu de la Coalició al ple de Premià de Mar, Alfons Barreras, va obrir les intervencions explicant el procés de la Comissió de Mobilitat. Tot seguit, el president del grup d’ICV-EUiA al Consell Comarcal, Xavier Serra, va explicar la discussió del Pla al Plenari i els motius pels quals van votar en contra. També va intervenir en l’acte el diputat d’ICV al Parlament de Catalunya Salvador Milà. Milà va explicar les alternatives que defensa la coalició sobre la mobilitat  a la comarca.

La Coalició farà més actes com el de divendres a altres punts del Maresme per difondre el seu posicionament sobre el Pla de Mobilitat. L’Alfons Barreras ha explicat que treballaran conjuntament amb elements de la societat civil amb els què comparteixen punts de vista, com ara la Plataforma Camí Ral. La Coalició d’Esquerres celebrava aquest acte al seu local del carrer del Segle.

Be the first to comment on "ICV-EUiA seguirà en campanya contra el Pla de Mobilitat del Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »