Illa Fantasia busca acostar-se als municipis de la rodalia

L’empresa Saleón SA, propietària del Parc Aquàtic Illa Fantasia, ha justificat el conveni signat ahir amb l’Organisme Autònom Ràdio Premià de Mar en la seva intenció d’acostar el parc als municipis de la rodalia. En l’acte de signatura del Conveni, l’alcalde Miquel Buch va destacar la bona relació que hi ha entre l’Ajuntament i l’empresa, una relació que arriba a la promoció laboral.

Ahir us anunciàvem la signatura d’un conveni de col·laboració entre Ràdio Premià de Mar i l’Empresa Saleón, SA, la propietària del parc aquàtic de Vilassar de Dalt “Illa Fantasia”. Com dèiem, aquest conveni implica que l’empresa esdevé patrocinadora de les diferents accions que Ràdio Premià de Mar durà a terme aquest trimestre amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

El conveni els signaven l’alcalde Miquel Buch en la seva qualitat de president de l’Organisme Autònom Ràdio Premià de Mar i Joan Cama en nom de l’empresa. Segons el text signat Saleón farà una aportació de 3.000 euros destinades a les diferents accions previstes en el marc de l’aniversari de la Ràdio.

En nom de l’Empresa, Joan Cama va explicar que per a ells era una prioritat acostar el parc aquàtic als municipis de la Rodalia. Cama va explicar que els diferents canvis que la nova direcció a fet al parc des de la seva arribada ara fa 3 anys han ant encaminats precisament a aquesta nova filosofia.

Per la seva part, l’Alcalde Miquel Buch va destacar la bona relació que s’ha creat entre els municipis i el parc. De fet es tracta d’una relació que va més enllà del conveni amb l’emissora. Ajuntament i Illa Fantasia treballen també de manera conjunta en l’àmbit de la promoció laboral.

En l’acte de signatura també era present l’Anna Maria Medina en tant que regidora responsable de Ràdio Premià de Mar. Medina va agrair a Saleón SA aquesta voluntat de col·laboració amb els ajuntaments de la rodalia del parc.

La primera de les activitats vinculades al conveni que es va signar ahir serà el sopar festa que tindrà lloc al parc aquest divendres. La festa és oberta a tots els premianencs que poden assistir al sopar, amb un preu de 15€, o bé només al ball per 5€, uns preus que inclouen una entrada per Illa Fantasia per dissabte o diumenge vinents.

Be the first to comment on "Illa Fantasia busca acostar-se als municipis de la rodalia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »