20 d'abril de 2015

Futbol

Futbol

Impossible remuntar en 45 minuts (3-1)

Decebedor partit del Club Esportiu Premià que va caure 3 a 1 davant el Singuerlin. Els d’Ivan Rodríguez van regalar la primera part i no van ser capaços d’imposar-se a la segona. Per sort, els resultats dels rivals van acompanyar. El Singuerlin va aprofitar dues errades de concentració per posar-se per davant i complicar l’existència al Premià. Amb un 2 a 0 era difícil remuntar i els miracles, com el de la primera volta, en que els de casa van remuntar tres gols en vuit minuts passen poques vegades. Van intentar-ho els d’Ivan Rodríguez a la segona part i van aconseguir el més difícil: el gol que retallava diferències i donava esperances. Fede va marcar a l’inici del segon temps i l’equip es va volcar sense sort sobre la porteria del Singuerlin. Decebuts marxaven l’equip, el públic i el tècnic, Ivan Rodríguez. El més ressenyable és la sort que ha tingut l’equip amb la resta de resultats. El Ripollet ara és segon perquè va guanyar a la Guineueta i és a tres punts de marge del Premià, que és tercer. Tot i això, el Premià continua depenen d’ell mateix, perquè té un duel directe amb el Ripollet. Ara són a 3 punts de la segona plaça i a 15 d’un Mataró que pràcticament ja celebra l’ascens.