Ja es poden sol·licitar els distintius per evitar pagar a les zones blaves d’estiu del Palmar i Can Pou-Camp de Mar

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Marisa Farreras
Descarrega l’entrevista

Can Pou-Camp de Mar

Can Pou-Camp de Mar

El proper 15 de juny es posaran en marxa les zones blaves d’aparcament d’estiu als barris de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar, una mesura que estarà en actiu fins el 15 de setembre. A partir d’aquell dia, les persones no residents a Premià de Mar que hi vulguin aparcar hauran de pagar. Els premianencs no hauran de fer-ho si disposen del distintiu que els acredita com a veïns de la ciutat. Aquest distintiu té un preu de 5€ i una vigència de 6 anys. La regidora de Serveis Centrals de Premià de Mar, Marisa Ferreras, ha explicat a Premià Notícies que ja es poden sol·licitar aquests distintius a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Parlant de les zones blaves comercials, Marisa Ferreras ha dit que no s’ha fet cap reunió per preparar una reorganització d’aquestes places a partir de les obres que es fan al Casc Antic. Ferreras sí que ha confirmat en canvi que desapareixeran les places de zona blava del carrer Alegria tant bon punt comencin les obres de reforma del carrer per fer-lo de prioritat pels vianants.

Be the first to comment on "Ja es poden sol·licitar els distintius per evitar pagar a les zones blaves d’estiu del Palmar i Can Pou-Camp de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »