Ja està en exposició pública el projecte del nou centre cívic del barri Cotet

El nou equipament es farà ocupant part de l'aparcament que hi ha sota la bibliotecaEl nou equipament es farà ocupant part de l'aparcament que hi ha sota la biblioteca

Ja ha sortit a exposició pública el projecte de reforma de l’edifici de la biblioteca que servirà per habilitar un nou centre cívic al barri Cotet. El projecte contempla habilitar una part de l’aparcament en planta baixa a la part de la biblioteca que dóna a la carretera de Vilassar de Dalt i carrer Montserrat, i l’actuació forma part del paquet del Pla de Barris 2018. El nou equipament, amb finestres sobre la zona verda contigua, tindrà una superfície rectangular d’uns 155 m2 i diferents estances i sales de reunions. Recordem que, entre altres actuacions, el Pla de Barris comportarà també al llarg de 2018 la reforma de la plaça de la República o la finalització de l’excavació al Museu Romà, una transformació, com deia el regidor d’urbanisme, que obeeix a la voluntat de donar un nou impuls a aquell barri. Antoni Subirà:

El projecte del nou centre cívic va ser aprovat inicialment en Junta de Govern el 14 de març i ara estarà en exposició pública 30 dies. El pressupost de l’actuació és de 209.500€.