1 de juny de 2015

Futbol

Futbol

‘Ja’ pensen en el play-off d’ascens (2-4)

El Club Esportiu Premià va perdre ahir contra l’Equipo Ja per 2 gols a 4 en el partit de tràmit que tancava la temporada. Ivan Rodríguez va donar descans als titulars i tots pensen ja en el play-off d’ascens.

El partit d’ahir davant l’Equipo Ja es podia plantejar de dues maneres: de pur tràmit per donar minuts als menys habituals o per a fer provatures. I des de l’alineació inicial va quedar demostrat que seria de pur tràmit. Dos jugadors juvenils a la convocatòria, i fins a 5 titular no anàven convocats. Ni Fede, Julio, Borja, Coronado, Alonso ni Bassa es van vestir de curt. El duel va començar bé pels premianencs, intensos i alguns dels jugadors demostrant que poden ser aptes per l’equip l’any vinent. Va marcar Joan, jove del filial, un golàs d’esperó i Enrique va fer el segon gol pels premianencs. Abans el ‘Ja’ havia empatat i van remuntar fins el 2 a 4 final. El tècnic, Ivan Rodríguez, va marxar decebut pel baix rendiment d’alguns jugadors que havien tingut poc minuts durant la temporada, i es centra ja en el play-off d’ascens.

Inici del partit entre el Premià i l'Equipo Ja.

Inici del partit entre el Premià i l’Equipo Ja.

Haurem d’esperar a dimarts a la una del migdia per a conèixer el rival dels premianencs al play-off. Pot sortir dels cinc equips de les diferents demarcacions catalanes que han quedat segons al seu grup: Camprodón, Vista Alegre, San Pedro, Alpicat i el Jesus i Maria. Els premianecs no tenen preferits, però volen evitar el San Pedro.  L’elimatòria serà a dos partits, un a fora i l’altre a casa, els propers 7 i 14 de juny.