Ja podeu proposar els vostres candidats als Premis de la Ràdio

Ja podeu fer les vostres propostes pels nominats als premis Sant Pau 13 i Eixample 80, els Premis de la Ràdio, que arriben enguany a la seva 7ena edició. Podeu fer les vostres propostes des del web premisdelaradio.org. Els premis compten novament amb la participació de l’empresa Metalogenia. La votació es farà durant el mes de juny i els resultats es donaran a conèixer en un acte durant la Festa Major.

Una edició necessàriament condicionada per l’economia, però una edició més, al capdavall. Tornem a parlar dels Premis de la Ràdio. L’edició 2011 ja ha començat, us ho anunciàvem divendres, i avui us en podem parlar una mica més.

Hem fet cap a la 7na edició d’aquest certamen que va néixer amb ocasió dels 20 anys de Ràdio Premià de Mar, i un certamen que d’ençà de la 2na edició ja va comptar amb el suport econòmic de l’empresa premianenca MTG Metalogènia. Un suport imprescindible, atès que cap de les campanyes que s’ha dut a terme no hauria estat possible a través de recursos propis de l’emissora.

I aquest any, per raons òbvies, podíem témer que el patrocini de Metalogenia s’interrompés i podíem témer que els Premis també quedessin interromputs. Afortunadament, però, MTG ha tornat a fer un esforç i tindrem Premis de la Ràdio novament. Una edició, però, que s’haurà de fer amb menys recursos i, per tant, amb més imaginació. Imaginació, i noves tecnologies. Hi ha explicat el coordinador de la campanya Joaquim Aguilar.

Com us dèiem divendres, i com ha passat en cada edició des de la 3ra, ara toca que tots els premianencs aguditzin l’enginy i ens facin les seves propostes de nominats. Un cop més, la votació popular es farà durant el mes de juny i els guanyadors es donaran a conèixer en una gala durant la Festa Major en una data encara a determinar.

Be the first to comment on "Ja podeu proposar els vostres candidats als Premis de la Ràdio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »