Ja s’han fet 70 inscripcions als casals municipals, unes dades que ensenyament considera “bones i dins de les previsions”

Els casals municipals d’estiu acumulen prop de 70 inscripcions durant els primers dies. Les xifres són similars a les que preveia el departament d’educació, que és conscient que la demanda serà més forta durant el mes de juliol i que es pot veure incrementada, en comparació a altres anys, a conseqüència de la pandèmia. El regidor d’educació, Rafa Navarro, afirma que el consistori treballa per oferir totes les activitats adaptades a les mesures de seguretat sanitàries, tenint en compte que aquestes varien a mida que s’avança en la desescalada.

Com avançàvem ahir, el consistori oferirà dos casals d’estiu durant el primer mes: del 29 de juny al 31 de juliol. A l’escola Sant Cristòfol s’oferirà un casal centrat en aspectes de lleure i l’altra opció serà de caire esportiu i es durà a terme a l’Escola Montserrat. Tots dos casals es faran en grups reduïts, de màxim 10 infants, i estaran coordinats per un monitor. De cara a l’agost, tenint en compte que la demanda baixa a mida que avança l’estiu, el consistori ha decidit fusionar els dos casals en un de sol. A partir del 3 d’agost es farà un únic casal, a l’Escola Montserrat, amb activitats lúdiques i esportives. Això sí, val a dir aquesta opció queda subjecta a la demanda, ja que la fusió podria anul·lar-se si hi ha més inscripcions de les previstes per al mes d’agost.

Escolta la declaració sencera de Rafa Navarro:

Translate »