Bàsquet

Bàsquet

Jornada desfavorable en bàsquet i en waterpolo

Carles Sole
Derrota de l'AB Premià en la seva visita a Castellar del Vallès, on va caure per 77 a 74. Els premianencs van arribar amb opcions al final del matx, però un parcial favorable als locals va trencar el partit i fer que el Castellar sumés un nou triomf. En waterpolo, derrota del CN Premià davant el líder, l'Universitat Autònoma per 6 a 11. Els de Joan Colomer només van poder contenir el seu rival durant 2 períodes.

Derrota de l’AB Premià en la seva visita a Castellar del Vallès, on va caure per 77 a 74. Els premianencs van arribar amb opcions al final del matx, però un parcial favorable als locals va trencar el partit i fer que el Castellar sumés un nou triomf. En waterpolo, derrota del CN Premià davant el líder, l’Universitat Autònoma per 6 a 11. Els de Joan Colomer només van poder contenir el seu rival durant 2 períodes.

Novament derrota per l’AB Premià, que després de sumar la primera victòria de la temporada davant el Palamós en la passada jornada, no va poder mantenir la bona ratxa al perdre per 77 – 74 a Castellar del Vallès. Un partit molt ajustat va permetre als de Rafa Perdiguero arribar amb opcions al tram final de partit, però uns últims minuts dels locals els van permetre agafar l’avantatge definitiu en el marcador. El Premià es manté com a cuer del grup amb un balanç d’1 victòria i 10 derrotes. Jornada de descans aquest cap de setmana vinent, ja que la  Copa Catalunya es pren un descans aprofitant el pont. D’aquí dos dissabtes, el Premià rep el Vic (6è classificat amb 5 victòries i 6 derrotes).

També derrota pel Club Natació Premià, que va caure contra l’Universitat Autònoma, líder de la 2a divisió estatal masculina, per un contundent 6 a 11. Els premianencs només van poder seguir el ritme dels experimentats jugadors visitants durant 2 quarts, i és que va ser en la segona meitat quan els veterans jugadors de l’Universitat Autònoma van trencar el partit. La manca d’encert dels de Joan Colomer en el tram final de partit va marcar aquesta derrota que arriba després de la fita que va aconseguir el Premià en les últimes jornades: sumar dos partits guanyats de forma consecutiva. Ara mateix el CN Premià és 6è amb 6 punts, i si bé aquest cap de setmana vinent la 2a divisió s’atura, d’aquí dos dissabtes els premianencs es desplacen fins la piscina del Rubí, 4t classificat amb 12 punts.