José Maria Cano: “És inviable que pactem amb un govern municipal el qual ens genera dubtes a l’hora de complir la llei”

El passat divendres el programa Estiu 19 va rebre la visita del regidor de l’Ajuntament de Premià de Mar i diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, José Maria Cano, que després de repassar diferents punts de la seva faceta personal i política, va respondre algunes preguntes relacionades sobre l’actualitat municipal.

Cano, preguntat sobre l’actual govern i la possibilitat de que la seva formació formés part d’algun acord, va ser molt clar i va dir que és del tot inviable que pactin amb un govern municipal que els genera dubtes a l’hora de complir la llei. Seguidament, el regidor va posar d’exemple el fet de que s’exhibeixin els simbols constitucionals, literlament “perquè un jutge ho ha dit” a més, va afegir, que davant d’aquesta situació els hi toca plantejar-se si s’estan fent bé les coses.

Seguidament va afirmar que al seu partit li toca estar quatre anys a l’oposició, on faran una feina molt lloable fiscalitzant totes les decisions que es prenguin des del consistori i treballant per a tots els ciutadans, sense fer cap tipus de discriminació.

Translate »