JOSEL SL pretén aixecar a Can Sanpere un edifici dedicat a les noves tecnologies i diu que donarà llocs de treball

Entrevista a Rafael Jiménez

Descarrega’t l’entrevista

Rafael Jiménez, advocat de JOSEL SL

Rafael Jiménez, advocat de JOSEL SL

L’empresa JOSEL SL manté que el seu projecte als terrenys de l’antiga fàbrica de Can Sanpere és la construcció d’una edificació dedicada a les noves tecnologies. Sense especificar si es tracta d’una fàbrica, l’advocat de l’empresa, Rafael Jiménez, ha dit aquest matí a Premià Notícies que el projecte donarà llocs de treball per a la ciutat.
Sobre la resposta popular davant l’anunci de l’enderroc de les naus de la fàbrica, l’advocat de JOSEL SL ha dit que no vivim a un país assembleari. Rafael Jiménez ha diu que els tribunals els han donat la raó i recorda que les resolucions judicials són d’obligat compliment per a tothom. Demanat sobre una possible negociació amb l’Ajuntament per una permuta de terrenys, Jiménez ha dit que l’empresa està disposada a escoltar propostes i decidir depenent del que se’ls digui. Respecte a els 4,2 milions d’Euros que JOSEL reclama a l’Ajuntament, Rafael Jiménez ha explicat que són en concepte de danys i perjudicis per no haver-los concedir la llicencia d’obres en el seu moment i que els tribunals tindran la darrera paraula.

Be the first to comment on "JOSEL SL pretén aixecar a Can Sanpere un edifici dedicat a les noves tecnologies i diu que donarà llocs de treball"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »