Josep Jo creu que la ronda del Baix Maresme es farà tal com es va aprovar l’any passat

Josep Jo, president del Consell Comarcal del Maresme

El president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, ha dit comprendre que el nou govern de la Generalitat vulgui revisar el projecte de la ronda del Baix Maresme, però s’ha mostrat convençut que finalment es farà el projecte inicial. Josep Jo ha dit també que el retard en l’execució del projecte provoca pèrdues econòmiques a la comarca. Sobre la plataforma ‘Preservem el Maresme’, el president del Consell Comarcal ha dit que la representativitat de la ciutadania l’exerceixen els grups polítics.

L’actualitat al voltant de la Ronda del Baix Maresme apareix sovint en aquest informatiu. La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ ha participat darrerament pel seu projecte alternatiu a la ronda i pel canvi de postura de la Generalitat que els va fer saber per boca del secretari de mobilitat, Damià Calvet, que el projecte tornava a començar de zero. Ahir mateix parlàvem amb el diputat ecosocialista Salvador Milà sobre la moció al voltant de la Ronda que presentava al Parlament, i el tornarem a sentir després valorant la votació.

Avui anem a buscar una altra veu que té molt a dir sobre aquesta qüestió, el president del Consell Comarcal del Maresme, el socialista Josep Jo que, per cert, es mostra convençut de que la Ronda tirarà endavant tal com està dissenyada.

Premià Notícies dijous 10 de març

Be the first to comment on "Josep Jo creu que la ronda del Baix Maresme es farà tal com es va aprovar l’any passat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »