Bàsquet

Bàsquet

L' AB Premià supera l'Artés en un gran partit col·lectiu

Carles Sole

Gran partit del sènior masculí de l’ABP, que es va imposar per 62-67 a la pista de l’Artés. Rafa Perdiguero va afrontar el partit sense Raul Lázaro i Gerard Estany, que ja no formen part de l’equip. José Abad va tornar a les pistes després de 8 mesos. Malgrat la victòria, l’equip segueix cuer al grup 2 de Copa Catalunya.

L’AB Premià va sumar una victòria important a la pista de l’Artés per un ajustat 62 a 67, amb un gran últim període dels premianencs (17-22 favorable). Els de Rafa Perdiguero arribaven a aquest matx amb les baixes de Gerard Estany i Raul Lázaro, que de mutu acord amb el club van deixar la disciplina de l’equip la setmana passada. En canvi, Rafa Perdiguero va poder tornar a disposar de José Abad, aler-pivot que es va lesionar fa més de 8 mesos i que va tenir un gran protagonisme en l’ascens del Premià la temporada passada a Copa Catalunya.

El matx va començar malament pel Premià, que va encaixar un parcial de 8-0 en contra en els primers compassos. Però els jugadors de Perdiguero es van refer d’aquest primer cop i van saber posar-se al partit, amb les actuacions destacades de Sergi Vilalta (3 triples en moments importants) i Edorta López (25 de valoració). L’últim quart va ser totalment de l’ABP, que va sumar un 17 a 22 en aquests últims 10 minuts.

Aquesta és la tercera victòria del curs, que sumada a les 16 derrotes en 19 partits fan que els premianencs segueixin a la cua de la classificació, a 4 partits de la salvació. Aquest cap de setmana, el Premià rep la Minguella, 5è classificat (11 victòries i 8 derrotes).