La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras s’inaugurarà el 24 d’abril amb la presència de conseller Tresserras

L'entrada de la nova biblioteca Martí Rosselló

Ja hi ha data per la inauguració de la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Serà el dissabte 24 d’abril, l’endemà de la diada de Sant Jordi. La cerimònia comptarà amb la presència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras i s’han previst activitats per a tots els públics. Avui fa un mes que es va tancar la biblioteca de can Manent. El personal de la biblioteca treballa contra rellotge per ubicar tots els documents al seu lloc abans de la data de la inauguració.

Ja tenim data per la inauguració de la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Serà el dissabte dia 24 d’abril, el dia següent de la Diada de Sant Jordi, i comptarà amb la presència, entre d’altres, del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras.

En interessem avui per allò que hi ha previst per l’acte del dia 24 i per com estan funcionant les tasques de condicionament de l’edifici i de col·locació de documents avui quan fa justament un mes del tancament de la biblioteca de can Farrerons.

Be the first to comment on "La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras s’inaugurarà el 24 d’abril amb la presència de conseller Tresserras"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »