La campanya de platges 2019 de Marsave, que comença demà, emularà la de l’estiu passat però sense cadira de socors a la Descàrrega

Cadira de socors de Marsave a la platja premianenca

Demà dia 15 de juny comença la campanya de platges a Premià de Mar, que novament tindrà l’empresa Marsave com a responsable de vigilància i socorrisme, ja que ha renovat l’adjudicació del servei per quatre anys més. L’equipament tècnic de què se servirà i els horaris de vigilància seran els mateixos que l’estiu passat llevat d’un aspecte: a la platja de la Descàrrega inicialment no hi haurà cadira de socorrista atès que no hi ha prou sorra. Segons ha dit el coordinador Éder Pérez, però, això podria canviar quan es faci el transvasament de sorres:

En concret el servei el farà un equip de sis persones -com a mínim n’hi haurà cinc en tot moment- i es farà cada dia de 10 del matí a 7 del vespre. HI haurà línies de vida a totes les platges i el mòdul central de socors serà novament a Llevant, on hi haurà una zona d’ombra i també una cadira amfíbia a disposició dels banyistes que ho necessitin tot el dia.

Escolta l’entrevist a Éder Pérez:

Translate »