La Cobla Premià assenyala el concert amb la Polifònica de Puigreig com a moment més vibrant de la participació a l'Aplec Internacional de Verona

Moment de descans entre les actuacions de la Cobla Premià (foto: Ramon Iglesias)

Moment de descans entre les actuacions de la Cobla Premià (foto: Ramon Iglesias)

Satisfacció i vivències intenses de part de la Cobla Premià després de la seva participació aquest cap de setmana a l’Aplec Internacional de Verona, Italia.

Tal com explicàvem la setmana passada, entre divendres i diumenge s’ha celebrat en aquesta ciutat del Veneto l’Aplec Internacional, una activitat impulsada per l’entitat Adifolck que busca donar a conèixer i promocionar arreu d’Europa la cultura popular catalana. I aquest any, en representació de les cobles catalanes la cobla convidada va ser la Cobla Premià.

Concretament la cobla premianenca va actuar diverses ballades divendres nit i dissabte al matí que s’alternaven amb actuacions castelleres i dissabte a la nit va prendre part, juntament amb la Polifònica de Puigreig d’un concert solemne. Segons el contrabaixista premianenc Ramon Iglesias, aquest va ser el moment més vibrant.

Van viatjar a Verona a prendre part d’aquest Aplec Internacional els 11 músics de la Cobla Premià.

Be the first to comment on "La Cobla Premià assenyala el concert amb la Polifònica de Puigreig com a moment més vibrant de la participació a l'Aplec Internacional de Verona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »