La comissió que valora les distincions a Premià de Dalt defensa que es mantinguin els honors a Jordi Pujol

Crònica declaracions de Fina Manent

Descarrega’t la crònica

L'estàtua de Jordi Pujol a Premià de Dalt

L’estàtua de Jordi Pujol a Premià de Dalt

La comissió de Valoració dels Honors i Distincions que va decidir mantenir els honors que la població havia atorgat a l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha explicat els seus motius a Ràdio Premià de Mar. La portaveu d’aquesta comissió, Fina Manent, ha explicat que, malgrat la gravetat dels fets confessats per Pujol, es tracta d’un cas que ja es troba en mans de la justícia, i que això no treu que els motius pels quals se li van concedir els reconeixements continuen vigents. Són declaracions al programa Tot d’Una.

A banda de la seva acció de govern, els membres de la comissió han considerat també els forts lligams que Jordi Pujol té amb la població de Premià de Dalt. La Comissió de Valoració dels Honors i Distincions de Premià de Dalt la formen 16 membres i, segons va explicar Fina Manent de seguida es van posar d’acord en un dictamen que van aprovar per unanimitat.

Be the first to comment on "La comissió que valora les distincions a Premià de Dalt defensa que es mantinguin els honors a Jordi Pujol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »