La comunitat musulmana celebra el final del Ramadà amb un sopar participat per polítics, institucions i veïns

Foto de família dels regidors premianencs amb membres d'AttawbaFoto de família dels regidors premianencs amb membres d'Attawba (Foto: comunitat Attawba)

La comunitat musulmana de Premià de Mar va celebrar ahir el final del Ramadà (que es coneix com Iftar o Trencament del Ramadà) amb un sopar de germanor al qual havien convidat els representants polítics del municipi així com membres d’altres institucions i entitats. Saïd Ifkiran és el 2n president de la mesquita premianenca:

En total van prendre part de l’àpat una vuitantena de persones. La vetllada es va fer a les instal·lacions de què disposa la comunicat Attawba l’edifici del voramar. Justament preguntat Ifkiran sobre les negociacions amb l’Ajuntament sobre el futur de l’oratori ha indicat que “van bé” sense donar més detalls. Els regidors de la Coalició d’Esquerres van declinar la invitació adduïnt que, tot i agrair el gest, prefereixen no participar en una convocatòria amb connotacions religioses i recorden la seva defensa de les institucions laiques.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »