La Creu Roja ha repartit 223 lots de regals en la campanya de Reis

L’assemblea local de la Creu Roja de Premià de Mar ha repartit un total de 223 lots de regals en la campanya de Reis d’enguany. L’entitat reconeix que han passat moments de neguit per l’increment del nombre d’usuaris i el descens de joguines que els arribaven. El suport d’altres oficines de la Creu Roja de la província va facilitar que finalment poguessin atendre totes les demandes.

Encara ens faltava per tancar una de les informacions que més ens va preocupar al voltant de les dates del Nadal. L’agrupació local de la Creu Roja ha fet ja el seu balanç de la campanya de Reis, una campanya, recordem-ho, que va neguitejar els responsables de l’entitat davant l’increment en el nombre d’usuaris que els feia arribar els Serveis Socials i pel descens en el nombre de joguines que rebien per traslladar a aquests usuaris.

El portaveu de la Creu Roja de Premià de Mar, David Jové, ha reconegut que se n’han sortit gràcies al suport de d’altres agrupacions i de l’oficina central.

Dissortadament, doncs, des de Premià de Mar han arribat ben poques joguines als responsables de la Creu Roja per aquesta campanya. David Jové ha volgut destacar una excepció ben remarcable, el matrimoni Massa.

Vist com s’ha desenvolupat aquesta campanya, i atenent a que la situació econòmica no presenta símptomes immediats de millora, la Creu Roja treballarà més intensament la sensibilització per evitar que es repeteixi la incertesa d’enguany.

L’agrupació Local de la Creu Roja ha repartit un total de 223 lots de regals en aquesta campanya de Reis.

Be the first to comment on "La Creu Roja ha repartit 223 lots de regals en la campanya de Reis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »